top of page
  • sabrina8017

GOLDENPALACE : Save the Rhino !

Speel Rumble Rhino en help ons mee de neushoorn te redden!

Per dag worden er in Afrika gemiddeld 3 neushoorns gestroopt voor hun hoorn. Wereldwijd zijn er nog maar 5 soorten in leven. Drie soorten zijn ernstig bedreigd en twee ervan hebben een populatie van minder dan 100 dieren. Stroperij, ook in nationale parken en beschermde gebieden, en afnemende habitats zijn de belangrijkste oorzaken waarom deze majestueuze dieren met uitsterven zijn bedreigd. Het is hoog tijd om er iets aan te doen.


Toen spelprovider Pariplay voorstelde om de neushoorn te helpen redden, aarzelde GoldenPalace niet. Het nieuwste slotspel van Pariplay, Rumble Rhino, wordt uitgebracht in samenwerking met Save The Rhino International, een liefdadigheidsinstelling die al ruim 20 jaar ijvert voor de bescherming van de neushoorn. Dankzij de inspanningen van Save The Rhino International zijn sommige soorten zich beginnen te herstellen en groeien de populaties weer aan.


Maar Save The Rhino International heeft onze hulp nog altijd nodig. Pariplay belooft 10% van al haar winst op het slotspel Rumble Rhino te schenken aan Save The Rhino International. We zijn erg blij dat we mee kunnen helpen om Rumble Rhino bekend te maken en te helpen aan de bewustwording van dit nobele doel. Van de gewone speler die het liever rustig aan doet met kleine inzetten tot de echte veteraan die het groot risico niet schuwt: we staan toch allemaal achter een goed doel, niet? Start dus nu met spelen en help ons mee om de overgebleven neushoorns te beschermen!

Nieuw bij GoldenPalace ? Dan hebben we goed nieuws voor jou: je kan gratis helpen! We geven je een welkomstbonus van €5 die je kan gebruiken om de schenking te verhogen als je Rumble Rhino speelt. Wanneer je een storting doet, geven we je zelfs 100% van dat bedrag om mee te spelen. Voer gewoon de bonuscode GP500 in voor je je storting doet en ontvang tot €500 in bonusgeld!


Speel nu op GoldenPalace !


4 vues0 commentaire

Posts récents

Voir tout
bottom of page