top of page

POKER EN LIGNE

Verschillende online pokerspelers hebben verschillende behoeften. Sommigen zoeken naar hoge bonussen en anderen zijn op zoek naar mooie software met prachtige grafische afbeeldingen. Anderen willen goede No-Limit Hold'em-spellen met lage inzet, terwijl anderen minder klassieke vormen van pokergames zoeken, zoals Pot-Limit Omaha of Seven-Card Stud-toernooien met hoge inzetten.

 

Dit zijn enkele van de criteria die van pas komen bij het kiezen van een pokersite, maar er zijn nog veel meer, zoals promotieaanbiedingen, de steekproeffrequentie, de kwaliteit van de klantenservice, de niveau van concurrentie, veiligheid en vele anderen.

 

Bij Gaming-Online zijn we volledig op de hoogte van de verschillende behoeften van de online pokerspeler. We bieden dus vergelijkingin tussen de verschillende poker providers op basis van de kwaliteit en de variëteit van de aangeboden pokerspellen. Aarzel niet om uw persoonlijke mening te delen en uw favoriete sport- of pokersite te beoordelen om andere spelers verder te helpen met hun keuze.

BESTE LEGALE ONLINE POKER ROOMS

Online pokerruimtes bieden vaak een speciale bonus wanneer u zich registreert zoals freeroll-toernooien of gratis spins en een eerste stortingsbonus van maximaal 200% en meer dan 500 €. Beproef uw geluk!

Bezoek onze pagina gewijd aan de bonussen van de legale pokerrooms via de onderstaande knop.

ALLE LEGALE ONLINE POKER ROOMS

De online pokersite bieden de beste pokerspellen aan, waaronder Texas Hold'em, Pot Limit Omaha, Banzai, Sit & Go, multitable-toernooien en satellieten, rechtstreeks op je computer of telefoon.

Voeg hieraan veel loyaliteitsprogramma's, bewerkbare sets en vele bonusfuncties toe en je krijgt een krachtige mix die je talloze uren plezier op de online pokersites zal geven.

 

Hieronder vindt u een lijst met alle legale pokersites in België die beschikken over een officiële licentie en gecontroleerd worden door de Belgische Kansspelcommissie.

Logo
Pokerroom
Licentie N°
Website
Unibet Poker
A+ 8109
http://www.unibet.be
Pokerstars
A+ 20635
http://www.pokerstars.be
Bwin Poker
A+ 8085
http://www.bwin.be
Ladbrokes
A+ 65721
http://www.ladbrokes.be
Goldenpalace
A+ 424838
http://www.goldenpalace.be

Gokken moet een plezier blijven, speel verantwoord.

bottom of page