top of page

BETFIRST.BE

BETFIRST SPORTSBETTING

FR - NL

DH-betFIRST is de Belgische referentiesite voor sportweddenschappen op het internet, de vrucht van een partnerschap tussen sportspecialisten en experts in online games.

 

Beschikbaar in 3 talen (Frans, Nederlands en Engels), DH-betFIRST is een veilige, legale, betrouwbare en gecontroleerde site waar alle weddenschappen veilig worden opgeslagen. DH-betFIRST wordt beheerd door Savegas S.A., die een spellicentie bezit die is uitgegeven door de Kansspelcommissie in overeenstemming met de nieuwe wetgeving inzake wedden en gokken.

 

Savegas S.A. is een bedrijf geregistreerd in België onder nummer BE 832 457 166 en bezit een vergunning toegekend door de Belgische Kansspelcommissie nummer FA+ 16764.

PROMOTIES OP BETFIRST

Wanneer u zich registreert voor Betfirst, verdubbelt u uw eerste storting.

 

Multiway +

De Multiway + -functie is een krachtige personalisatietool waarmee spelers selecties op dezelfde gebeurtenis kunnen wedden die niet eerder beschikbaar waren in een gecombineerde weddenschap.

Wanneer u een eenvoudige selectie maakt, biedt de Multiway + u een ongeëvenaarde keuze aan evenementen om toe te voegen aan de wedstrijd in kwestie, met een onmiddellijke prijs van de gecombineerde weddenschap en validatie van de weddenschap in één klik, waardoor u geen tijd verliest om uw weddenschap te plaatsen.

De Multiway + zijn speciaal ontworpen om gemakkelijk gecombineerde weddenschappen te creëren door te kiezen uit een reeks van evenementen, waaronder Regulatory Time winnaar / 1e helft / 2e helft, Doelen, Corners, Dozen, Scorers en Specials; de beschikbare selecties zijn duidelijk gegroepeerd voor eenvoudige navigatie en plaatsing van weddenschappen.

 

Lucky Sports Club

Word lid van de Lucky Sports Club en elke maandag verdien je freebets elke keer dat je een bepaald bedrag inzet of meer in de week!

 

De boost-combo

Het systeem is eenvoudig: hoe meer selecties je hebt in je weddenschap, hoe meer je winsten stijgen!
Krijg automatisch tot 50% meer CASH WINS, ontgrendelbaar zonder voorwaarden en zonder minimumclassificatie!
Maak gebruik van je winnende combinatieweddenschappen * Voetbal *, Tennis, Basketbal, Honkbal, American Football en Hockey!
Let op: om te profiteren van de Boost, moet elk van uw selecties een minimale score van 1,25 hebben.

 

Eenvoudige en gecombineerde weddenschappen

Win uw weddenschappen vóór het einde van het eindresultaat met de Total Cash Out en de gedeeltelijke uitbetaling! Met Cash Out kunt u uw inzetten beheren vanaf uw computer of smartphone. In een "klik" en op elk moment kunt u uw winsten veiligstellen en uw verliezen verminderen door een weddenschap in te wisselen vóór het eindresultaat.

Met Gedeeltelijke uitbetaling kun je een deel van je winst terugkrijgen vóór het einde van de wedstrijd en een deel van je inzet achterlaten.

 

Verschillende promotionele acties zoals wedstrijden, speciale bonussen of "nieuwe spellen" -acties worden elke maand gelanceerd, blijf op de hoogte van het laatste nieuws via Twitter Gaming-Online; @GamingOnlineBe!

REGELS EN SUPPORT OP BETFIRST

De site en de systemen worden grondig getest om te voldoen aan de normen voor spelregulering en bieden dus een eerlijke, transparante, veilige en altijd leuke service aan. Dankzij zijn licentie is DH-betFIRST een 100% legale en veilige site. Betfirst erkent het belang van de bescherming van persoonlijke en financiële gegevens. Daarom garandeert DH-betFIRST, naast hun strikt privacybeleid, ook snelle en volledig beveiligde betalingen.

 

Het officiële Betfirst-licentienummer is F + 116764

img-01.png
Tennis-Free-Download-PNG.png
volleyball_PNG50.png
5863b7f87d90850fc3ce2936.png
basketball-player-png-5.png
pingpong.jpg
hockey_PNG54.png
volleyball-png-5a35445fa34ea5.0798879015

Op DH-betfirst.be vind je al je favoriete sportweddenschappen, je kunt gokken op allerlei soorten sportevenementen en overal! Naast weddenschappen op voetbal in België zijn ook de zeer populaire tennisweddenschappen beschikbaar, vooral bij grote toernooien zoals Wimbledon en Roland Garros gokken veel mensen op tennis! Wedden op fietsen is ook erg interessant. Minder populair, maar nog steeds aanwezig, weddenschappen op Formule 1 en basketbalweddenschappen.

 

De beschikbare weddenschappen:

- Voetbal

- Tennis

- Basketbal

- Honkbal

- IJshockey

- Snooker en biljart

- Tafeltennis

- Volleybal

BETALINGSMIDDELEN OP BETFIRST

Op Betfirst kunt u storten met de volgende middelen; Bancontact, Hipay, Mastercard, Betfirst-prepaidkaart, Maestro, Paysafcard, Skrill, Paypal, Ideal, Neteller en Ticket Premium, eenvoudig, secure en intuitief.

 

Betalingen zijn 100% veilig.

bottom of page